Σάββατο 20 Ιανουαρίου 2018

Α-Ω ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ ΓΙΑ ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ ΩΡΑ ΜΗΔΕΝ. Όλοι στο Συλλαλητήριο στις 21/1/2018 στη Θεσσαλονίκη


Με στόχο τη συγκρότηση κινήματος πίεσης για την αποτροπή της χρήσης του όρου «Μακεδονία» στο όνομα που ενδεχομένως θα συμφωνηθεί στις διαπραγματεύσεις Αθήνας και Σκοπίων καταγράφονται δραστηριότητες φορέων και προσωπικοτήτων με επίκεντρο τη Μακεδονία.

Αρχικά, η κινητικότητα εμφανίστηκε με τη μορφή συγκέντρωσης υπογραφών σε κείμενο που κυκλοφορεί στο Διαδίκτυο και στο οποίο καλούνται οι πολίτες απ’ όλη την Ελλάδα αλλά και τον απόδημο ελληνισμό να αξιώσουν από την πολιτική ηγεσία να μην διαπραγματευθεί λύση που θα εμπεριέχει τον όρο «Μακεδονία» ή παράγωγό του και ταυτόχρονα να δηλώσουν τη βούλησή τους για διεξαγωγή δημοψηφίσματος.

Κατόπιν διοργανώθηκε ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΟ ΣΥΛΛΑΛΗΤΗΡΙΟ
 Στο πόδι βρίσκεται ανήμερα όλη η Θεσσαλονίκη για το ζήτημα της ονομασίας των Σκοπίων - Πορείες για την  «Μακεδονία» την Κυριακή 21 Ιανουαρίου μπροστά από το Λευκό Πύργο στις 14.00

Οι εξέχοντες Πολιτικοί Αρχηγοί βγήκαν και έδωσαν ΕΝΤΟΛΗ στα κόμματα τους να μην πάει κανείς σε αυτό το ΣΥΛΛΑΗΤΗΡΙΟ γιατί φοβούνται για την εξέγερση του ΛΑΟΥ, και γιατί τους χαλά η μαγιονέζα στα σχέδια ΞΕΠΟΥΛΗΜΑΤΟΣ της ΜΑΚΕΔΟΝΙΑΣ στους ΣΚΟΠΙΑΝΟΥΣ.


Οι προετοιμασίες για την διοργάνωση του Συλλαλητηρίου προχωρούν εντατικά. Ήδη έχουν ναυλωθεί 700 τουριστικά λεωφορεία από όλη την Ελλάδα.
Η ομάδα Κίνηση Θερμαϊκός Ώρα Μηδέν διοργανώνει στις 21 Ιανουαρίου, τη διαμαρτυρία με σημείο συνάντησης τον Λευκό Πύργο και ώρα 14:00.
Όπως αναφέρει σε σχετική ανακοίνωσή της, «οι εντολοδόχοι των ξένων συμφερόντων, που το παίζουν κυβερνώντες, έλαβαν νέες εντολές (ίσως κατά το υπερπόντιο ταξίδι τους...) και ετοιμάζονται να ξεπουλήσουν ένα από τα λαμπρότερα κομμάτια της ιστορίας μας, δηλαδή την ψυχή μας... τη Μακεδονία!» και καλούν σε τέσσερις συγκεντρώσεις.
Ξεκινώντας από την Κυριακή 21 του μήνα, θα πραγματοποιήσουν συγκέντρωση για ακόμη τρεις Κυριακές, στο ίδιο σημείο συνάντησης, την ίδια ώρα.
Μία άλλη ομάδα και συγκεκριμένα η Πανελλήνια Ομοσπονδία Πολιτιστικών Συλλόγων Μακεδόνων μαζεύει υπογραφές προκειμένου να μην υπάρχει ο όρος «Μακεδονία» στην ονομασία των Σκοπίων.

Οι ΠΑΟΞΗΔΕΣ θα είναι εκεί να στηρίξουν την διαμαρτυρία της ΜΑΚΕΔΟΝΙΚΗΣ ΓΗΣ.
Οι Κρήτες θα έρθουν για συμπαράσταση ακόμα και ΈΦΙΠΠΟΙ.

 "Ο ΠΑΟΚ, ως το μεγαλύτερο αθλητικό αλλά και κοινωνικό κίνημα της Βόρειας Ελλάδας και της Μακεδονίας, γεννημένος από ανθρώπους που υπέφεραν και ξεριζώθηκαν από τα σπίτια τους, δεν μπορεί να μείνει ασυγκίνητος από τις εξελίξεις.
Η Μακεδονία είναι ο τόπος μας, το σπίτι μας, η ιστορία μας. Είναι ιστορικά μια και Ελληνική. Δεν είναι δική μας δουλειά να παράγουμε πολιτική, ωστόσο απαιτούμε η αλήθεια και η ιστορία να διαφυλαχθούν με κάθε κόστος.
Αντιλαμβανόμαστε την κρισιμότητα για την επίλυση ενός εθνικού θέματος, όχι όμως εις βάρος της εθνικής συνείδησης των πολιτών της Μακεδονίας. Οποιαδήποτε λύση που δεν θα προκαλεί την κοινωνία και που θα συντελεί στην ισχυροποίηση τόσο της Βόρειας Ελλάδας, όσο και ολόκληρης της χώρας είναι ευπρόσδεκτη, χωρίς παραχάραξη της πραγματικότητας και της ιστορίας.
Ενόψει του συλλαλητηρίου της Κυριακής (21.01), σύσσωμη η οικογένεια του ΠΑΟΚ ενώνει τη φωνή της με τους εκατομμύρια που έχουν την ίδια άποψη".

Οι ΑΝΤΙΕΞΟΥΣΙΑΣΤΕΣ θα είναι και αυτοί εκεί να εμποδίσουν την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ των ΠΟΛΙΤΩΝ.

ΟΛΟΙ οι ΜΑΚΕΔΟΝΕΣ και ΕΛΛΗΝΕΣ θα πρέπει να δώσουμε το στίγμα μας σε αυτή την ΔΙΑΜΑΡΤΥΡΙΑ κατά όλου αυτού του κακού Σεναρίου που παίζεται πίσω από την πλάτη μας.
Να είστε όλοι εκεί!!!

_____________________________________________________________________________
Για όποιον ενδιαφέρεται τα πούλμαν θα φύγουν από το Σταθμό του Μετρό Συντάγματος στην Αθήνα τη Κυριακή 21 Ιανουαρίου 2018 στις 5,30 το πρωί και θα επιστρέψουν πάλι στο ίδιο σημείο μετά το πέρας του συλλαλητηρίου. Η ΜΑΚΕΔΟΝΙΑ είναι ΜΙΑ και είναι ΓΗ ΕΛΛΗΝΙΚΗ.Για να παραλάβετε το εισιτήριο σας καλείτε στο 6909733272. Κρατήσεις θέσεων χωρίς πληρωμή αντιτίμου δεν γίνονται.




Δεν υπάρχουν σχόλια: